Nyt iPhone cover kan overleve ethvert styrt

samsung-galaxy-s2-case-1380141-mEt helt nyt cover, kan overleve et fald fra indtil flere meter. Dette nye iPhone tilbehør, der er udviklet i USA af eksperter indenfor komponentmaterialer, kan sikre at din iPhone overleve et hvilket som helst fald. Dette nye iPhone tilbehør er resultatet af års forskning indenfor området, og burde altså kun garantere at din iPhone aldrig kommer noget til. Lederen af projekteren, Dr. Stephen Jackson fra University of Iowa, startede forskningsprojektet, efter at han selv tabte sin iPhone ud af lommen, blot for at se den totalsmadret på fortovet. Han samlede herefter et hold af eksperter indenfor materialefeltet, som efter tre års intens forskning har udviklet et nyt materiale der skulle kunne sikre din iPhone. Dette nye iPhone tilbehør ændre alt, i og med at folk nu ikke længere behøves at være bange for at smadre deres iPhones, når de f.eks. er i byen eller cykler, i og med at ingen forsøg indtil videre, har vist sig i stand til at ødelægge en iPhone der er iført coveret.

Spar en reparation – få et cover

Ødelagte iPhones er et stort problem her i Danmark, hvor reparation af ødelagte skærme og ridset metal er gået hen og blevet en stor industri. Hvad værre er, folk er næsten bange for at bruge deres iPhones, hvad der er en skam. Derfor er Stephen Jackson ekstrem stolt over sin præstation, som han tror vil spare rigtig mange mennesker mange penge og bekymringer, og ydermere vil gøre folk mere selvsikre når de bruger deres telefon, eftersom at de ikke længere skal være bange for at tabe den. Der er også begyndt at florere videoer på internettet, af folk der taber deres iPhones fra høje bygninger og skyskrabere, blot for at gå ned og samle deres fuldt funktionelle telefoner op, som om intet var hændt. Dette iPhone tilbehør kan altså fuldstændig ændre måden, hvorpå vi bruger vores telefoner.

Forhandlerliste

iPhonebasen

TrendCover

Apple

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>