Hvordan finder jeg et batteri til Roomba?

Hvis der er noget galt med din støvsuger derhjemme, så er det meget forskelligt hvor meget folk er klar til at gøre for at det skal virke igen. Har du en robotstøvsuger, kan det dog nemt være at du ikke har så meget mod på at begynde og arbejde i det. Det eneste en robotstøvsuger som den fra iRobot skal bruge for at fungerer er et batteri til Roomba, som du kan købe herinde.

Det er sådan set også fair nok, for det er komplicerede maskiner, selvom de ikke er ret store, og derfor er det ikke alle der kan lave dem. Det betyder dog også lidt hvad det er for noget der skal laves, for det er ikke alle der kan finde ud af at skifte et bundkort, og især hvis der er tale om at der skal loddes, er der mange der ikke vil have med det at gøre. Er det derimod et roomba batteri, så er der mange der kan finde ud af det, hvis de gider lægge arbejdet i det, så det kan blive færdigt. Det handler selvfølgelig også om hvor vant du er til at arbejde i denne slags ting, for erfaring gør også en stor forskel.

Hvor finder jeg et roomba batteri henne?

Hvis du så bliver enig med dig selv om at du godt kan sætte et nyt roomba batteri i støvsugeren selv, så skal du have fundet sådan et. Det er heller ikke altid nemt, for der er mange forskellige batterier rundt om på nettet, og det kan være svært at finde ud af hvad det er for nogle af dem der er gode nok til at bruge. En af hovedreglerne er dog at du skal finde noget der er lavet lige til din model af støvsuger, og at du skal sørge for at det er produceret af en producent der ved hvad de laver. Så er du sikker på at det kommer til at virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>